Nieuws

Juni 2017

Nog steeds is het erg druk en helaas zijn de wachttijden voor nieuwe opdrachten  toegenomen. Er wordt door ons gezocht naar nieuw (ervaren en kundig) personeel. Dus mocht u een CV monteur, timmerman of nieuwe allround monteur voor ons weten, dan horen wij dit graag!

 

November 2016

Op 8, 9 en 10 november kunt u ons weer vinden op de recreatiebeurs in Hardenberg! Ons standnummer is 572. Wij ontmoeten u graag op een van de beursdagen! 

 

 

Oktober 2016

Zet de datum vast in uw agenda! Op 29 oktober houden wij een ketelmarkt. Op deze ketelmarkt hebben Vaillant, Remeha en Intergas speciale aanbiedingen ter ere van ons 20 jarig bestaan! U kunt dan meteen onze nieuwe locatie bekijken! Goed om te weten, bij aanmelding via onze website, krijgt u een leuke attentie op 29 oktober! De ketelmarkt duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur. Houdt onze facebookpagina in de gaten, want er loopt op dit moment ook een leuke actie voor onze winterklaar-maak klanten! Hierbij verloten wij één gratis winterklaar maken van een vakantiewoning en een pakket met winterse artikelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2016

Met ons personeel, zakelijke klanten en leveranciers hebben wij het 20 jarig bestaan van Buitenhuis gevierd! We kijken terug op een mooie dag! Inmiddels is ons nieuwe pand helemaal naar wens. Supertrots zijn wij op het resultaat! Op 29 oktober hebben wij speciaal voor onze particuliere klanten een ketelmarkt! Meld u aan via de website, u ontvangt dan een leuke attentie!

 

 

 

 

 

Mei 2016

In verband met onze verhuizing, zijn wij op dit moment telefonisch slecht bereikbaar. Wij verwachten dat dit snel is verholpen!

 

 

 

 

Januari 2016

Buitenhuis Recreatie Techniek heeft dit jaar iets te vieren!

We bestaan dit jaar 20 jaar en dat is wel een feestje waard! Houdt onze website en facebookpagina in de gaten, in 2016 hebben wij elke maand een feestelijke  aanbieding!

 

 

April 2015

Het recreatieseizoen is begonnen! Wij zijn volop bezig met het plaatsen en stellen van nieuwe stacaravans en chalets, zodat deze vanaf 1 mei verhuurd kunnen worden. 

Buitenhuis wenst iedereen veel recreatieplezier!

 

Maart 2015

2015 is goed begonnen bij Buitenhuis!

Onze monteurs zijn druk aan het werk en er staan veel leuke projecten gepland voor de komende maanden. Het voorjaar breekt aan en voordat het nieuwe recreatieseizoen begint, moet er nog een hoop gebeuren. Met het nieuwe seizoen, introduceren wij ook ons nieuwe logo, houdt onze website en facebook pagina in de gaten!

 

Oktober 2014

Vallende bladeren en (op dit moment) een heerlijk zonnetje…. Het is herfst!

Denkt u eraan om bladeren en dergelijke te verwijderen uit de dakgoten? En kijkt u meteen de kitnaden na, dit kan lekkages voorkomen!

Bij Buitenhuis zijn de voorbereidingen voor de winter al in volle gang. Op bijna 20 vakantieparken maakt Buitenhuis caravans  winterklaar.  Na de herfstvakantie gaan wij elke dag op pad om de caravans voor de vorst klaar te maken. Wilt u het risico vermijden dat de leidingen van uw caravan bevriezen? Laat dan het winterklaar maken aan de vakman over!

 

September 2014

Na een zomervakantie waarin we heerlijk zijn uitgerust, zijn we weer volop aan het werk. Op dit moment wordt er door Buitenhuis een mooie badkamer gerealiseerd op de zolder van een chalet. Alle ruimte in het chalet kan zo optimaal benut worden. Verder is het druk met aansluiten, dakwerkzaamheden en worden er een aantal CV installaties aangelegd. Het valt op, dat veel van onze klanten na de vakantie barsten van de mooie ideeën en plannen voor hun stacaravan of chalet. Ruimte en (warmte-) comfort worden steeds belangrijker!

 

 

 

 

 

Juli 2014

Vakantie!

Van 1 augustus tot en met 15 augustus is Buitenhuis gesloten. Onze storingsdienst blijft dan bereikbaar. Het telefoonnummer van de storingsdienst is 06 1006 9883. 

Van 15 tot en met 22 augustus is ons kantoor niet alle dagen bezet. U kunt ons mailen, het contactformulier op deze website invullen of eventueel het antwoordapparaat inspreken. 

 

 

 

 

 

Juni 2014

Sttt… stilte graag!
Op veel vakantieparken en campings is er op dit moment een stilteperiode. Begrijpelijk: niemand heeft zin in timmer en zaag geluiden in zijn vakantie. 
Wilt u werkzaamheden uit laten voeren voordat de herfst en winter intreden? Neem dan nu alvast contact op met Buitenhuis. Kunnen wij alvast rekening houden met de planning van de werkzaamheden na de zomervakantie. Onze ervaring leert dat de planning snel vol loopt na de stilteperiode.

En dat weet u zeker, dat uw (dak-) werkzaamheden op tijd uitgevoerd kunnen worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mei 2014

175 chalets en stacaravans aangesloten door Buitenhuis in 2014!
Nederland blijft recreëren!

 

April 2014

Vreselijke berichten in het nieuws dit voorjaar.

Nog steeds gebeuren er veel ongelukken en breekt er brand uit door het onjuist gebruiken van gasflessen en onveilig gebruik van geisers en kachels.  Vervang en controleer op tijd de gasslang. Zorg dat gasleidingen afgeperst zijn en laat uw caravan en gastechnische apparaten regelmatig keuren en onderhouden.

Voorkom ongelukken en brand in uw stacaravan. Plaats een koolmonoxide- en brandmelder. En heel belangrijk, zorg voor voldoende ventilatie!